Intermezzo!

Na een wat klamme nacht laten we de kust van Italië links liggen en begeven wij ons via de schacht van de laars naar boven. Mede door Koos, die niet 100% in conditie is, nemen we de tolweg om Rome heen en komen bij het meer van Bolsena, ook al een oude bekende voor ons. Eens kwamen wij hier vermoeid aan op onze fiets, tijdens onze Romereis! Maar dit is een nieuwe camping en ziet er goed uit om een paar dagen in quarantaine te gaan. Koos blijft zoveel mogelijk in of bij de bus. Ik schrijf in en doe de boodschappen. Mondkapjes zijn ook weer tevoorschijn gehaald, dat valt niet op, hier in Italië worden ze veelvuldig gebruikt. We hebben een lommerrijke plek onder de platanen en zelfs het luifeltje wordt voor de dag gehaald. Schaduw is het sleutelwoord!

Een lommerrijke plek

Eenmaal gesetteld ga ik even naar het meer, trek mijn badpak aan en neem een duik, heerlijk lekker een koude douche er achteraan en je bent weer helemaal het fris! Koos wil ook wel maar verkiest toch de douche, nu het nog rustig is! We staan hier voorlopig prima, we wachten af hoe het een en ander zich ontwikkeld!

Lago di Bolsena

Tot slot een mooie spreuk die ik hier op een camper zag staan: We travel not to escape life, but for life not to escape us!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s